(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
چکیده……………………………………………………………………………………………………………….. 9
فصل اول
مقدمه……………………………………………………………………………………………………………….. 10
1-1- کلیات و گیاهشناسی……………………………………………………………………………………… 11
1-2-بیان مساله…………………………………………………………………………………………………… 12
1-3- اهداف تحقیق……………………………………………………………………………………………… 12
فصل دوم
بررسی منابع………………………………………………………………………………………………………… 13
2-1- اهمیت گل داوودی……………………………………………………………………………………… 14
2-2- عمر گلجایی گل داوودی………………………………………………………………………………. 14
2-3- انسداد آوندی……………………………………………………………………………………………… 14
2-4- ضدعفونی کنندهها………………………………………………………………………………………… 14
2-5- پیشینه تحقیق……………………………………………………………………………………………… 15
2-5-1- نمکهای هیدروکسی کینولین……………………………………………………………………….. 15
2-5-2- اسانسهای گیاهی……………………………………………………………………………………… 17
2-5-3- مس……………………………………………………………………………………………………… 17
2-5-4- هومیک اسید…………………………………………………………………………………………… 18
فصل سوم
مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………….. 19
3-1- مشخصات طرح………………………………………………………………………………………….. 20
3-2- مواد گیاهی………………………………………………………………………………………………… 20
3-3- معرفی تیمارها…………………………………………………………………………………………….. 20
3-4- نحوه آماده سازی گلها…………………………………………………………………………………. 20
3-5- اندازهگیری صفات……………………………………………………………………………………….. 21
3-5-1- طول عمر گلجایی……………………………………………………………………………………. 21
3-5-2- درصد ماده خشک در پایان عمر گلجایی………………………………………………………. 21
3-5-3- کاهش مواد جامد محلول (درجه بریکس)………………………………………………………. 21
3-5-4- جذب محلول…………………………………………………………………………………………. 21
3-5-5- کاهش وزن تر………………………………………………………………………………………… 21
3-5-6- شمارش باکتری ساقه………………………………………………………………………………. 21
3-5-7- شمارش باکتری محلول……………………………………………………………………………… 22
3-5-8- اندازهگیری رنگیزه کاروتنوئید گلبرگ……………………………………………………………. 22
3-5-9- اندازهگیری کلروفیل a و b و کل برگها………………………………………………………. 22
3-5-10- اندازهگیری پروتئین گلبرگ………………………………………………………………………. 22
3-5-11- اندازهگیری فعالیت آنزیم پراکسیداز……………………………………………………………. 22
3-5-12- اندازهگیری فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز……………………………………………… 22
3-6- تجزیه و تحلیل دادهها…………………………………………………………………………………… 22
فصل چهارم
نتایج………………………………………………………………………………………………………………….. 23
4-1- عمر گلجایی………………………………………………………………………………………………. 25
4-2- شمارش باکتری محلول…………………………………………………………………………………. 25
4-3- شمارش باکتری ساقه……………………………………………………………………………………. 26
4-4- کاهش مواد جامد محلول (درجه بریکس)………………………………………………………….. 27
4-5- جذب محلول……………………………………………………………………………………………… 27
4-6- درصد مادهی خشک…………………………………………………………………………………….. 28
4-7- کاهش وزن تر…………………………………………………………………………………………….. 29
4-8- کلروفیل کل……………………………………………………………………………………………….. 29
4-9- پروتئین گلبرگ…………………………………………………………………………………………… 30
4-10- رنگیزه کاروتنوئید گلبرگ…………………………………………………………………………….. 31
4-11- فعالیت آنزیم پراکسیداز………………………………………………………………………………. 31
4-12- فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز………………………………………………………………… 32
فصل پنجم
بحث…………………………………………………………………………………………………………………. 33
5-1- بحث………………………………………………………………………………………………………… 34
5-2- نتیجهگیری کلی…………………………………………………………………………………………… 38
5-3- پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………. 38
منابع………………………………………………………………………………………………………………….. 39
فهرست جداول
جدول 4-1- تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی صفات اندازهگیری شده بر روی گل شاخه بریدهی داوودی 24
جدول 4-2- مقایسهی میانگین اثر تیمارهای مختلف روی صفات گل شاخه بریدهی داوودی……. 24
فهرست اشکال
شکل 4-1- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر عمر گلجایی گل داوودی 25
شکل 4-2- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان باکتری محلول گل داوودی 26
شکل 4-3- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان باکتری ساقه گل داوودی 26
شکل 4-4- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر کاهش درجهی بریکس گل داوودی 27
شکل 4-5- اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان جذب محلول گل داوودی 28
شکل 4-6- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان مادهی خشک گل داوودی 28
شکل 4-7- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان کاهش وزن تر گل داوودی 29
شکل 4-8- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان کلروفیل کل گل داوودی 30
شکل 4-9- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان پروتئین گل داوودی 30
شکل 4-10- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان کلروفیل کل گل داوودی 31