وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پایان نامه:بهبود عمر گلجایی گل بریده داوودی Chrysanthemum morifolium L. با استفاده از اسانس بهارنارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس

 
تاریخ: 11-07-98
نویسنده: مدیر سایت

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)

تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

فهرست مطالب

چکیده……………………………………………………………………………………………………………….. 9

فصل اول

مقدمه……………………………………………………………………………………………………………….. 10

1-1- کلیات و گیاه­شناسی……………………………………………………………………………………… 11

1-2-بیان مساله…………………………………………………………………………………………………… 12

1-3- اهداف تحقیق……………………………………………………………………………………………… 12

فصل دوم                                                                                                  

بررسی منابع………………………………………………………………………………………………………… 13

2-1- اهمیت گل داوودی……………………………………………………………………………………… 14

2-2- عمر گلجایی گل داوودی………………………………………………………………………………. 14

2-3- انسداد آوندی……………………………………………………………………………………………… 14

2-4- ضدعفونی کننده‏ها………………………………………………………………………………………… 14

2-5- پیشینه تحقیق……………………………………………………………………………………………… 15

2-5-1- نمکهای هیدروکسی کینولین……………………………………………………………………….. 15

2-5-2- اسانسهای گیاهی……………………………………………………………………………………… 17

2-5-3- مس……………………………………………………………………………………………………… 17

2-5-4- هومیک اسید…………………………………………………………………………………………… 18

فصل سوم

مواد و روش­ها…………………………………………………………………………………………………….. 19

3-1- مشخصات طرح………………………………………………………………………………………….. 20

3-2- مواد گیاهی………………………………………………………………………………………………… 20

3-3- معرفی تیمارها…………………………………………………………………………………………….. 20

3-4- نحوه آماده سازی گل‏ها…………………………………………………………………………………. 20

3-5- اندازه‏گیری صفات……………………………………………………………………………………….. 21

3-5-1- طول عمر گلجایی……………………………………………………………………………………. 21

3-5-2- درصد ماده خشک در پایان عمر گلجایی………………………………………………………. 21

3-5-3- کاهش مواد جامد محلول (درجه بریکس)………………………………………………………. 21

3-5-4- جذب محلول…………………………………………………………………………………………. 21

3-5-5- کاهش وزن تر………………………………………………………………………………………… 21

3-5-6- شمارش باکتری  ساقه………………………………………………………………………………. 21

3-5-7- شمارش باکتری محلول……………………………………………………………………………… 22

3-5-8- اندازه­گیری رنگیزه کاروتنوئید گلبرگ……………………………………………………………. 22

3-5-9- اندازه‏گیری کلروفیل a و b و کل برگ‏ها………………………………………………………. 22

3-5-10- اندازه‏گیری پروتئین گلبرگ………………………………………………………………………. 22

3-5-11- اندازه‏گیری فعالیت آنزیم پراکسیداز……………………………………………………………. 22

3-5-12- اندازه‏گیری فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز……………………………………………… 22

3-6- تجزیه و تحلیل داده‏ها…………………………………………………………………………………… 22

فصل چهارم

نتایج………………………………………………………………………………………………………………….. 23

4-1- عمر گلجایی………………………………………………………………………………………………. 25

4-2- شمارش باکتری محلول…………………………………………………………………………………. 25

4-3- شمارش باکتری ساقه……………………………………………………………………………………. 26

4-4- کاهش مواد جامد محلول (درجه بریکس)………………………………………………………….. 27

4-5- جذب محلول……………………………………………………………………………………………… 27

4-6- درصد ماده­ی خشک…………………………………………………………………………………….. 28

4-7- کاهش وزن تر…………………………………………………………………………………………….. 29

4-8- کلروفیل کل……………………………………………………………………………………………….. 29

4-9- پروتئین گلبرگ…………………………………………………………………………………………… 30

  برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

4-10- رنگیزه کاروتنوئید گلبرگ…………………………………………………………………………….. 31

4-11- فعالیت آنزیم پراکسیداز………………………………………………………………………………. 31

4-12- فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز………………………………………………………………… 32

فصل پنجم

بحث…………………………………………………………………………………………………………………. 33

5-1- بحث………………………………………………………………………………………………………… 34

5-2- نتیجه‏گیری کلی…………………………………………………………………………………………… 38

5-3- پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………. 38

منابع………………………………………………………………………………………………………………….. 39

فهرست جداول

جدول 4-1-  تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی صفات اندازه‏گیری شده بر روی گل شاخه بریده‏ی داوودی   24

جدول 4-2- مقایسه‏ی میانگین اثر تیمارهای مختلف روی صفات گل شاخه بریده‏ی داوودی……. 24

فهرست اشکال

شکل 4-1- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر عمر گلجایی  گل داوودی         25

شکل 4-2- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس  بر میزان باکتری محلول  گل داوودی         26

شکل 4-3- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان باکتری ساقه  گل داوودی   26

شکل 4-4- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر کاهش درجه­ی بریکس  گل داوودی       27

شکل 4-5- اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس  بر میزان جذب محلول گل داوودی         28

شکل 4-6- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان ماده­ی خشک  گل داوودی 28

شکل 4-7- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان کاهش وزن تر  گل داوودی 29

شکل 4-8- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان کلروفیل کل  گل داوودی   30

شکل 4-9- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان پروتئین  گل داوودی        30

شکل 4-10- نمودار اثر اسانس بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس بر میزان کلروفیل کل  گل داوودی 31

« پایان نامه روانشناسی گرایش روانشناسی شخصیت: بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیتی با سلامت روان و فرسودگی تحصیلی دانش آموزان رشته های نظری پایه سوم دبیرستان های شهرستان شهرضا سال تحصیلی 91-1390دانلود پایان نامه ارشد : بررسی عناصر فرهنگ­استراتژیک ایالات متحده بعد از 11 سپتامبر (2014 – 2001) »