وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پایان نامه ارشد رشته مهندسی شیمی: مدلسازی هیدروژناسیون روغن های نباتی در جهت کاهش ایزومر ترانس

 
تاریخ: 22-07-98
نویسنده: مدیر سایت

مرحله صنعتی هیدروژناسیون روغن های خوراکی یک مرحله میانی یا تحریک کننده می باشد که با استفاده از کاتالیست نیکل تحت فشار و دمای ثابت اجرا می شود.
هیدروژناسیون مرحله ای است که از طریق آن ترکیب های روغنی غیراستاندارد، اشباع می شوند و محصول نهایی تبدیل به روغن نیمه جامد می شود.

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

« اختلاف بین مراجع دادگستری و غیر دادگستری درباره صلاحیتپایان نامه ارشد فناوری اطلاعات: ارائه روشی برای کشف و انتخاب سرویس های وب در محیط های محاسبات فراگیر بر روی گوشی های هوشمند »