وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پایان نامه:بررسی تأثیر چندین نوع پیش‌تیمار سازی بر روی بذور گیاه ماریتیغال (SILYBUM MARIANUM) تحت چندین سطح تنش شوری

 
تاریخ: 26-06-98
نویسنده: مدیر سایت

 

استاد مشاور:

 دکتر علیرضا باقری

 

تابستان 1392

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)

تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                                                                صفحه

چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول: مقدمه و هدف

1-1مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..4

1-2 گیاه شناسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………….5

1-3 پراکندگی جغرافیایی و منشأ……………………………………………………………………………………………………………………..6

1-4 شوری خاک…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7

1-5 تأثیر شوری بر جوانه زنی…………………………………………………………………………………………………………………………10

1-6

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

 

پرایمینگ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….12

1-7 ترکیبات شیمیایی ماریتیغال…………………………………………………………………………………………………………………..14

1-8 خواص فیزیکی و شیمایی روغن دانه ماریتیغال………………………………………………………………………………………15

1-9 اثرات درمانی سیلی‌مارین………………………………………………………………………………………………………………………..16

1-10 هدف از آزمایش…………………………………………………………………………………………………………………………………….18

فصل دوم: مروری بر تحقیقات دیگران

2-1 سالیسیلیک اسید پرایمینگ……………………………………………………………………………………………………………………20

2-2 آب پیش تیمار سازی (هیدروپرایمینگ)………………………………………………………………………………………………..24

2-3 پیش تیمار سازی با نمک(هالو پرایمینگ)………………………………………………………………………………………………27

2-4 پیش تیمار سازی با جیبریلیک اسید………………………………………………………………………………………………………31

2-5 تأثیر شوری بر روی قند کل در بذر…………………………………………………………………………………………………………33

 

2-6 تأثیر شوری بر روی قندهای غیر احیایی……………………………………………………………………………………………….36

2-7 تـأثیر شوری بر روی قندهای احیایی…………………………………………………………………………………………………….37

2-8 تأثیر پرایمینگ  جیبرلیک اسید بر میزان قند………………………………………………………………………………………39

2-9 تأثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر میزان قند…………………………………………………………………………………….39

2-10 تأثیرهیدروپرایمینگ ( آب پیش تیمار سازی )  بر میزان قند……………………………………………………………41

2-11 تأثیر هالوپرایمینگ ( پیش تیمار سازی با نمک )  بر میزان قند……………………………………………………….42

فصل سوم: مواد و روشها

3-1 منظور از آزمایش……………………………………………………………………………………………………………………………………44

3-2  محل اجرای آزمایش……………………………………………………………………………………………………………………………..44

3-3  طرح آزمایش…………………………………………………………………………………………………………………………………………44

3-4  طرز اجرای آزمایش……………………………………………………………………………………………………………………………….45

فصل چهارم: نتایج و بحث

نتایج و بحث…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..54

4-1 متوسط سرعت جوانه‌زنی……………………………………………………………………………………………………………………….54

4-2: متوسط جوانه‌زنی در روز………………………………………………………………………………………………………………………59

4-3: سرعت جوانه‌زنی……………………………………………………………………………………………………………………………………62

4-4: درصد جوانه‌زنی……………………………………………………………………………………………………………………………………..66

4-5 قند کل……………………………………………………………………………………………………………………………………………………73

4-6 قند احیایی………………………………………………………………………………………………………………………………………………82

4-7 قند غیر احیایی……………………………………………………………………………………………………………………………………….91

4-8 نتایج کلی و بحث……………………………………………………………………………………………………………………………………99

منابع

منابع فارسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………101

منابع انگلیسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………….104

چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………………………………………128

فهرست جدول ها

جدول 4-1: جدول تجزیه واریانس تأثیر پرایمینگ‌های مختلف تحت تنش‌های شوری بر روی شاخص‌های جوانه‌زنی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………55

جدول 4-2 اثر متقابل سطوح مختلف شوری و پرایمینگ بر روی متوسط سرعت جوانه‌زنی………………………..58

جدول 4-3 اثر متقابل شوری و پرایمینگ بر متوسط جوانه‌زنی در روز………………………………………………………….61

جدول 4-4 اثر متقابل شوری و پرایمینگ بر سرعت جوانه‌زنی………………………………………………………………………65

جدول 4-5 اثر متقابل شوری و پرایمینگ بر درصد جوانه‌زنی………………………………………………………………………..69

جدول4-6: مقایسه میانگین تأثیر سطوح مختلف شوری………………………………………………………………………………..71

جدول4-7: مقایسه میانگین‌‌های تأثیر پرایمینگ‌های مختلف……………………………………………………………………….72

جدول4-8: مقایسه میانگین‌های تأثیر زمان…………………………………………………………………………………………………….72

جدول 4-9: جدول تجزیه واریانس تأثیر پرایمینگ‌های مختلف تحت تنش‌های شوری بر روی قند بذر……..73

جدول4-10 اثر متقابل شوری و پرایمینگ بر قند کل……………………………………………………………………………………77

جدول4-11 اثر متقابل پرایمینگ و زمان بر قند کل………………………………………………………………………………………78

جدول4-12 اثر متقابل شوری و زمان بر قند کل……………………………………………………………………………………………79

جدول 4-13 اثر متقابل پرایمینگ، شوری و زمان بر روی قند کل………………………………………………………………..80

جدول 4-14 اثر متقابل شوری و پرایمینگ بر قند احیایی…………………………………………………………………………….86

جدول 4-15 اثر متقابل پرایمینگ و زمان بر قند احیایی……………………………………………………………………………….87

جدول 4-16 اثر متقابل شوری و زمان بر قند احیایی…………………………………………………………………………………….88

جدول 4-17 اثر متقابل پرایمینگ، شوری و زمان بر روی قند احیایی………………………………………………………….89

جدول 4-18اثر متقابل شوری و پرایمینگ بر قند غیراحیایی………………………………………………………………………..94

جدول 4-19 اثر متقابل شوری و زمان بر قند غیر احیایی……………………………………………………………………………..95

 

« پایان نامه رابطه بین مهارت‎های ارتباطی، هوش هیجانی و هوش معنوی در دانشجویاندانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته روانشناسی : رابطه بین احساس پیوستگی و نارسایی هیجانی با شادکامی »