تعریف مجدد هدف تحقیق در زمینه رابطه بین صورتهای مالی و ارزش شرکت ارائه کرد و ساختاری را برای الگوسازی در این زمینه فراهم آورد. اکثر تحقیقات در زمینه ارتباط ارزشی اطلاعات حسابداری، بر سود حسابداری به عنوام معیاری سود و زیانی تاکید داشتهاند. سود حسابداری به عنوان منبعی از اطلاعات موردتوجه قرار دارد و توسط بسیاری از سرمایهگذاران و تحلیلگران در بازارهای مالی مورد استفاده قرار میگیرد؛ زیرا به آنها اجازه میدهد تصویری از عملکرد واقعی شرکت بدست آوردند و به ارزشگذاری آنها کمک کند. بر مبنای حسابداری تعهدی، ارزش شرکتها تابعی از عملکرد آتی آنهاست که با سود حسابداری تحقق یافته رابطه نزدیکی دارد. (بناید و اباود[6]، 2006)
یکی از جریانهای تحقیق که به بررسی میزان سودمندی اطلاعات حسابداری میپردازد، تحقیقات ارتباط ارزشی است. برای اینکه اطلاعات مالی حائز ویژگی ارتباط ارزشی باشند، باید بین ارقام حسابداری و ارزش جاری شرکت رابطه معنیداری وجود داشته باشد. چنانچه هیچگونه همبستگی بین ارقام حسابداری و ارزش شرکت وجود نداشته باشد، نمیتوان اطلاعات مالی را دارای ارتباط ارزشی قلمداد نمود، بنابراین گزارشات مالی قادر به برآورده نمودن یکی از اهداف اصلی خود نخواهند بود.(عالیزاده، 1389)
مساله اصلی در این پژوهش آن است که با استفاده از متغیرهای مستقل یعنی تخصص مالی، استقلال و اندازه کمیته حسابرسی به این سوال پاسخ دهد که ویژگیهای کمیته حسابرسی
سایت های دیگر :